Skön lördag

Blivit en skön start på denna helgen. Jag vet att jag lovade ett recept i tisdags kväll men fick sms från chefen om att börja tidigare så fick göra kalrt allt för onsdagen och lägga mig nästan direkt. Ikväll kommer det ett sjukt enkelt recept kan jag lova er och det är gott med. Bra kolhydrater i det receptet med sen kan man göra så mycket med det också utifrån vad man själv gillar. 
 
Jag kör på med vilodag idag och ska försöka köra mitt bröstpass imorgon istället. Min dag igår blev inte alls somplanerat och jag har verkligen ingen aning varför det blev som det blev. Min mage var nog till en vis del orsaken men jag kunde inte fokusera bra alls på armpasset igår. Lyckades bara köra bra och höja lite i marklyft sen tappa jag allt. Ville ge upp och gå hem 3 gånger, men jag lyckades psucha mig igenom passet ändå. 
 
Har lite grejer att göra idag hemma och beroende på hur kroppen mår efter en liten power napp jag snart ska ta så kanske jag drar till gymmet för ett litet lätt och enkel cardio pass. Vi får se. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback