Mycket upp och ner nu

Nu är det ca 5½ vecka kvar till BF. Hoppas sista tiden går fort. Nu vill jag ha vår lille i famnen. Dem senaste 2-3 veckorna har varit lite tuffa med lite små saker. Först visar proverna på infektion i urinvägarna, sedan blev det lite annat efter den antibiotika kuren. Efter det så blev det inte helt bra och mått väldigt dåligt. Men dem kunde inte komma fram till något. Jouren trodde jag hade åkt på havandeskapsförgiftning och bad mig härda ut resten av helgen och ringa BM på måndag. Vi blev lite oroliga och ringde 1177 som sedan ringde förlossningen åt oss som sedan pratade med oss. Fick åka in på en kontroll. Inget var på gång men dem kunde inte heller se vad felet kunde va varför jag mådde som jag gjorde. Nu kanske jag har kunnat lösa lite själv ändå. Sover lite l
ttare nu men är sjukt trött nu på dagarna så här i slutet av graviditeten. Idag har varit en sov dag. Känns inte kul.
 
I veckan har jag lyckats få lite praliner gjorda inför onsdag nästa vecka. Tråkigt nog har jag inte lyckats sälja alla ännu. Gick med provsmak till jobbet idag efter tandläkaren. Så får se om chefen vill ha några till tisdag och testa sälja. Lite ska till min farmor på tisdag när jag åker hem til Hjo en sväng med lite praliner till folk. Sen ska jag ge lite till svärföräldrarna i helgen. Ett inlägg om pralinerna kommer imorgon tänkte jag. Tanken är att börja baka mer när ungen har kommit ut. Funderade på också inför nästa år börja göra lite mer steg för steg inlägg om ni är sugna på testa göra praliner. 
 
Imorgon ska jag göra klart en chokladtryffen som är lite hälsosammare att äta. Så ett inlägg med det ska jag försöka fixa imorgon. Även påbörja en omgång raw food dammsugare vill jag få gjort och ha i frysen nu när jag jobbar mig bort från socker. Måste även få till en omgång havrebars. Dem är helt slut nu så måste ha det om jag ska kunna följa min kostplan.Har även lite jobb med virkning att få klart imorgon med. Har mycket som ska bli gjort inför helgen så ikväll kommer jag lägga mig tidigt. Somna till i soffan mellan 3-4 och vakna när sambon kom hem men är fortfarande väldigt trött. Så blir nog lätt att somna ändå. 
Visa fler inlägg