Så trött på allt kaos

Vilken dag det va igår. Tove är fortfarande lite små krasslig och vi gick till läkaren igår. Dem tror hon har ett litet virus i kroppen men bedömde utifrån hur pigg och glad hon va att det tar nog hennes kropp hand om själv. Kändes lite jobbigt att gå därifrån utan att dem ens har testat henne. Idag får jag va på henne mer med vatten då hon gjorde nr2 på morgonen och fortfarande väldigt lös. Så fortsätta extra mycket med vatten idag då det också är så varmt nu. 
 
Eftersom hon är lite små dålig så är hon i en väldigt mammig periode just nu. Får inte sätta henne i gåstolen och gå ifrån henne med 4 steg innan hon blir ledsen. När jag väl har fått henne att somna när hon är trött får jag inte lägga mig ifrån henne knappt. Hon märker direkt när jag försöker lägga ner henne. Igår kväll var hon väldigt ledsen om man inte höll henne och lekte med henne så fick gå med henne typ hela kvällen när sambon satt och spela. Så vid 8 fick jag börja göra iordning allt för natten med henne. Eftersom jag ska börja komma i form och få mer energi så ska jag ju lägga mig när hon lägger sig. Så igår fick man gå coh lägga sig utan kvällsmat. Tove lyckades somna på 20-25 min och var inte alls svårt att få henne att varva ner. Tråkigt nog fick hon inte i sig all välling. Ändå stod hons sig under natten men vakna mellan 3-4 i natt igen för hon va ledsen för något. Så vi gick som vanligt ut till soffan och satt och prata lite i lugn och ro. Till slut sumlrade hon till och vi kunde lägga oss på kuddarna jag hade fixat under kvällen. 
 
Idag hoppas jag på få lite gjort. Tove tar sin första tupplur just nu och snart sovit en timme. Fundera på om jag ska blunda en liten stund eller om jag ska passa på och städa lite i sovrummet. Vi ska sen ta bärselen och ta bussen till gallerian en snabbis. Glömde vagn delen i bilen efter läkarbesöket igår så kan inte ta henne i vagnen. Tror dock hon hade gillat att ta bussen i selen för en gång skull så hon får se lite mer. Skulle dock vilja åka till ÖoB för köpa lite saker så jag kan packa lite inför flytten med det jag  inte ska använda i bakning innan vi flyttar. Men tror det blir för svårt att lösa när jag har henne på magen. Får nog därför nöja mig med gallerian så jag får tag på hennes välling och slip saker till hennes säng. 
 
Hoppas jag även ska kunna sitta och arbeta vidare på mina träningspass så jag kan träna ben/rumpa och bröst pass. Ska ändra lite i axel och arm passet och ändra lite i rygg passet. Fick lite städning gjort i tv rummet igår så vi får väl se hur Tove mår idag om jag kan få lite mer gjort idag. Ligger efter så mycket här hemma. Ska bli kul och testa en ny grej jag köpte förra veckan. Hoppas detta ska hjälpa mig lite och inte vara så stressad med en sak i vardagen.
Visa fler inlägg