Ingen vidare semester

God morgon på er. Ja vad ska man säga. 
Denna semestern blev inte alls som vi hade tänkt oss. Första veckan bar jätte dåligt väder så vi höll oss hemma. Andra veckan var med lite dåligt väder i början. Sedan hängde vi med några vänner förra onsdagen och hade lite trevligt. Efter den kvällen gick allt bara utför.
 
Efter vi hade varit och ätit förra onsdagen efter bowlingen så fick jag ont i buken. Gjorde ont varje steg jag tog när vi skulle gå hem. Väl hemma så var det jobbigt och sitta aså jag fick gå och lägga mig. Vaknar vid halv 2 typ och gick på toa och skulle försöka somna om. Då gick det inte att somna om sen. Så fick sitta vid sängen framför fönstret för få frisk luft. Ville inte gå ut och störa sambon och våra vänner när dem hade kul. Så vänta tills sambon kom för lägga sig. Så han började ta hand om mig på alla möjliga sätt. Har sån fin och kärleksfull sambo. Vi somnade sen vid typ halv 5 på morgonen. 
 
Väl på torsdag ringde jag BM, som sedan hänvisa mig vidare till förlossningen. Den bm på förlossningen tyckte det lät som foglossning eller infektion i utrinvägarna. Så hon sa vila en dag och hjälper inte det så ring tillbaka till din BM. Låg och grät hela torsdagen typ och kunde knappt stå, sitta eller ligga ner utan att det gjorde ont. 
 
Fredag var jag inte bättre så då ringde vi BM och hon sa ring och boka tid hos läkaren direkt. Fick värdens idiotiska läkare som inte kunde något om gravida kvinnor. Men vi fick ju lite ppå det hon sa. Visa sig va infektion i urinvägarna sa hon så fick antibiotika i 5 dagar. Blev lite mer rörlig av mig men väl på lördag så slog smärtan till igen på kvällen när jag skulle sova. 
 
Väl på söndag blev det jouren för vi va så rädda om vår lille när det gjorde så ont och läkaren från fredag prata om att vi riskerade missfall. Fick äntligen träffa en kunnig läkare. Hon såg ju att jag fortfarande hade en infektion men den satt mer i blåsan och inte i vägarna. Sen gjorde hon andra tester som tyde på att jag hade nog åkt på foglossning. Det är här vi hade problem från fredag. Den kvinnliga utländska läkaren visste inte vad det va och fråga oss om det. Så därför gjordes inga tester på fredag för foglossning. Läkaren från söndag vigade inte skicka hem oss än så hon skrev remiss åt oss och sa åk direkt till akut nu med denna så kollar dem lite mer nogranare. 
 
Fick komma in på akuten rätt fort men det fanns bara en gyn läkare på kvällen på hela sjukhuset så vi fick vänta i ett rum ganska länge. Men dem tog väl hand om oss och kollade till oss då ovh då. Lämna lite mer prover under tiden. Sen kom läkaren och gjorde fler tester på mig och hon kom fram till att jag hade en utveklad foglossning. Så en infektion i blåsan plus foglossning. Hon gjorde även ett ultraljud för titta till vår lille. Hjörtat slog fint och rörde på sig. Så allt såg bra ut. Pratade även med henne då utifrån all info vi fick på fredag av läkaren då. Hon blev lite irriterad på hur hon kunde säga det hon sa. Så gyn läkaren lyckades lugna oss rätt bra ändå. 
 
Därför har det inte hänt så mycket som jag planerade här på bloggen. Hade mycket jag tänkte baka. Har varit säng liggande i typ 1½ vecka typ. Ska se om jag kan få gjort lite i helgen nu när jag har börjat gå lite mer. 
Visa fler inlägg