Tillbaka till rutiner

God kväll på er. Hoppas ni har haft en bra 
midsommar. Vi fick en mycket trevlig midsommar med sambon släktingar. Mycket lugn dag blev det för oss. Tråkigt kunde vi inte avslöja könet på vårt barn som planerat. 
 
Vi va och gjorde andra och sista ultraöjudet i onsdags. Hon gjorde allt hon kunde för att få ungen att röra mer på sig, det funkade bara inte. Så vi får helt enkelt vänta tills ungen kommer med att få veta vad vi har. Kan också säga att den dagen fick jag jobba mycket med mitt mentala igen. Jag är en person som vill veta saker i tid så jag kan planera upp. Nu förstördes allt. Att inte veta och kunna börja planera för ett kön plågar mig lite. Så jag mådde rätt dåligt under onsdag och torsdag tills allt börja släppa och jag acca att det är så här det ska va för oss helt enkelt. Så nu fick jag ett till tillfälle att jobba med mitt mentala och meditation. Lite smått besviken fortfarande men lättare att acca just nu känns det som. 
 
Jag har även varit sjukt trött denna veckan. Varit väldigt tufft att hänga med på jobbet. Vill typ bara vara hemma och vila just nu. Lyckades byta pass till imorgon så jag jobbar bara 4 timmar. Det ska bli skönt. Jag släppte ganska mycket i helgen på rutinerna och kosten. Så nu är det dags att rulla ut yoga mattan igen och komma tillbaka i rutinerna inför semestern så man kan få en del bra saker gjort. Börjar med att lägga mig i god tid idag och tidus är med i sängen ikväll medans sambon spelar med en vän. Jag ska nu lägga mig på spik mattan en stund med lite meditation och jobba med min andning. Imorgon ska jag jobba på mina rutiner då jag får extra tid hemma. Ska försöka komma igång med gravid yogan nu med så jag ska klara förlossningen kanske lite bättre. 
Visa fler inlägg