Lite jobbigare att va sjuk nu

Herre gud, Nu är det 8 dagar sen jag blev sjuk och inte helt frisk ännu, men jag mår bättre i alla fall. Allt jag hade planerat upp för pluggen fick ju släppas helt bara för jag blev sjuk och fick feber. Ska se om jag kan ta tag i lite saker idag när jag är lite piggare. Sen regnar det idag med hos oss så blir inget ute direkt. 
 
 
Jag har nu under dem här 8 dagarna varit i soffan hela tiden typ. Så har virkat en hel del. Började virka för någon månad sedan
 ungefär. Ville göra en filt till vår lilla som kommer om ca80 dagar. Nu var det roligare än vad man trodde och vill därför göra mer saker till vår bebis. Slutade dock med att folk i min föräldragrupp fråga om dem fick beställa av mig till sina barn dem väntar. Så jag sitter just nu och jobbar på dem 2 första beställningarna. Har fått in en till så har beställt hem garn till den och även lite saker till mina egna projekt inför vintern. Kommer lägga ut bilder på det med. Ska göra allt jag kan nu för börja blogga mer om vardagen och vårt nya familje liv. Så nu ska det börja komma upp lite allt möjligt tänker jag. 
 
Kosten har även börjat bli bättre. Igår hade jag min första sockerfria dag. Suget efter socker har typ försvunnit helt nu. Men ibland mellan måltiderna skulle man vilja ha något littet att lyxa till med. Så ska försöka göra något idag så jag har till helgen. Funderade på att göra lite gummibjörna och kanske koka en ny omgång tryffel. Har påbörjat receptet på den med apelsin så det ska komma ut. Men nu blev jag sugen på mint och lime tror jag. 
 
Händer nog inte så mycket idag mer än att arbeta, baka lite och sen kanske försöka träna lite lugnt. Är så taggad på ta tag i allt nu när kosten är bättre, men förkylningen stoppa mig denna veckan med träningen. Är bara glad att jag tänder min gnista igen innan ungen kommer så jag kan köera på sen när den är ute. 
Visa fler inlägg