En lugn helg med lite jobb

Hej på er i det tråkiga vädret. Hoppas 
ni har börjat mysa till det hemma i detta höstvädret. Än så
 
länge har det inte ändrats så jätte mycket med mina sammandragningar och små värkar. Sammandragningarna kommer och går som vanligt men det som känns som förvärkar kommer 2-3 gånger om dagen fortfarande och är lika onda. Denna helgen lär nog inget hända. 
 
Igår lyckades jag gå på en till promenad på ca 50 min. Inte alls en lång runda. Tar typ 25min för mig att gå men nu i slutet av graviditeten när jag har ont så går jag mycket långsammare. Gick och hämtade ut ett paket med lite nytt garn. Har i veckan fått beställning på 4st nya snuttisar till små bebisar. Alla ska va med mitt rådjurs motiv. Så det känns bra. Att göra ett mönster man har gjort en bra mall på. Bild på alla dem kommer när det är klart. Det konstiga är bara att efter min promenad igår så har jag fått en sån jäkla smärta i ländryggen på högra sidan. Det går ner i rumpan och höften. Gör så ont när jag sitter, ligger eller går. Allra värst när jag går. Därför blir det mycket vila i helgen och bara jobba med virkandet. 
 
Lite tråkigt att jag har fått den här smärtan och har svårt att gå. Har två former kvar att göra till mina jul praliner och dem behöver jag helst få klart senast tisdag. Så jag får se om jag kan stå lite imorgon eller på måndag. Seda har jag två omgångar till med skal att göra men dem är ingen speciell jul pralin. Detta är en pralin en gammal stammis har frågat om. En pralin med saltlakrits och viol undrade hon om jag kunde få till. Så det ska jag göra. 
Visa fler inlägg