Vart ska man börja

Godmorgon på er mina vänner. Vet att jag inte har kommit igång med bloggen som jag hade tänkt men nu ska jag verkligen försöka. Dock kommer inte fokuset ligga på det jag hade tänkt först, min fitness resa 2.0. Den får vi släppa nu ett tag. Mitt fokus kommer just nu kommer vara på ett sunt och hälsosamt liv. Dela recept här och skriva om vardagen tills jag kan köra min fitness resa 2.0.
 
Det är nämligen så att den senaste månaden typ nu har det hänt saker som ha vänt upp och ner på mitt och min sambos liv, på ett bra sätt. Jag kommer prata om det lite längre fram det kommer jag. Så just nu kommer jag fokusera på den träning min kropp klarar av. Jag kommer jobba på med min kost och äta så sunt jag kan. Jag kommer även börja dela med mig av mer recept här på bloggen. Kommer bli en del nyttigare och sockerfria recept men även vanliga recept.
 
Jag har även under veckan påbörjat ett typ litet "projekt" här hemma med min lilla hobby intresse i bakning. Just nu gör jag mycket i köket. Så fort det är klart så kommer jag visa upp det här med. Om man skulle vilja ha chans att köpa detta sen så kan det va bra att följa mig på min FB sida. Cassis baking and sweets. För vill man boka en son sak sen så sker det på FB. 
 
Hoppas ni kommer vilja följa min resa i år med allt som händer. Detta kommer bli så spänande. 
Visa fler inlägg